Visita e um pão de queijo diferente!

13 Sep

Domingo às vezes é dia de visitas em casa. Então ontem fiz este pão de queijo diferente pro lanchinho… Já vi variações desta mesma receita pela Internet afora, mas esta é campeã = deliciosa!

Pão de queijo de forma

Bata no liquidificador:
3 ovos
125 ml de óleo
150 ml de leite
Numa tigela à parte, misture:
240 g de polvilho doce
300 g de queijo parmesão ralado (compro em pedaço e ralo na hora)
1 colher (sobremesa) de fermento em pó
Junte a mistura do liquidificador nessa da tigela e misture bem.
Leve ao forno em forma redonda com buraco no meio, untada e enfarinhada.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•` ¤ This is a reblog. Visit the original post here

 

Visit a cheese bread and different!

Sunday is sometimes a day to recieve home visits. So yesterday I made ​​this different cheese bread Pro-snack  … I’ve seen variations of this same recipe on the Internet over, but this is a winner = delicious!
Cheese bread so

Blend together:
3 eggs
125 ml oil
150 ml milk
In a separate bowl, mix:
240 g of sweet starch
300 g grated parmesan cheese (buy in pieces and grate it at the moment)
1 spoon (dessert) baking powder
Stir the mixture from the blender to the bowl and mix well.
Bake in a round shape mould with a hole in it {also known as Bundt® Pans} greased and floured.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

semioticaparatodos

Estudiando los significados sociales

Compañeros del Emprendimiento

Reflexiones sobre emprendimiento, innovación y competitividad

%d bloggers like this: